Jäätelöbaari (myymäläkahvio)


Myymäläkahviomme on avoinna itsepalveluna 24/7.


Voit tilata lempimakuasi myös isomman astian

2,5L = 25€

5L = 50€

Tilaa etukäteen, ja nouda & maksa myymälältä sovittuna päivänä.
Tilamyymälämme on valmistunut heinäkuussa 2011 vanhaan, hirsirakenteiseen kanalaan joka laitettiin uuteen uskoon!


Myymälämme on avoinna lähinnä kesäloma-aikaana, jolloin sitä pyörittävät paikalliset nuoret, yleensä kaksi henkilöä vajaan viikon vuoroissa. Myymälämme ympärillä sijaitsevat lehmiemme ja vasikoidemme laitumet sekä myös toinen perinnebiotooppilaitumista, metsälaidun. Näin pyrimme pitämään kylän elävänä ja tuomaan maaseutua lähemmäs ihmistä.

Myymälä-kahviossamme voi maistella jäätelöitä, nauttia herkullisen jäätelöannoksen ja kupin kahvia ja tehdä ostoksia kotipakastimeen. Pakastimista löytyy jäätelön lisäksi myös pakastettua ternimaitoa ja satunnisesti oman tilan naudan pala- ja jauhelihaa. Lapsia varten rakennettiin pihalle leikkikeskus kesällä 2017.

Sesongin ulkopuolella myymälä palvelee itsepalvelumyymälänä. Tällöin maksuvaihtoehtoina toimii käteinen, kortti tai MobilePay.

Myymäläämme voi myös kysyä kokoustilaksi. Myymälään mahtuu maksimissaan 15 henkilöä mukavasti pöydän ääreen, joten se on mainio paikka kokoustaa pienellä porukalla. Keittiötilat on tällöin käytettävissänne. Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja aterimet. Jäätelötarjoilu ja tilaesittely sopimuksen mukaan.

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Parhaiten perille löytää klikkaamalla https://goo.gl/maps/xii5sL1M87GA5bcW6