Jäätelökahvila

Elokuussa la-su klo 12-18, ma- pe itsepalvelu 24/7

1.9. alkaen itsepalveluna 24/7 ensi kevääseen asti

TERVETULOA HERKULLISILLE OSTOKSILLE!


Tilamyymälämme on valmistunut heinäkuussa 2011 vanhaan, hirsirakenteiseen kanalaan joka laitettiin uuteen uskoon!

Myymälämme on avoinna lähinnä kesäloma-aikana, jolloin sitä pyörittävät paikalliset nuoret. Myymälämme ympärillä sijaitsevat lehmiemme ja vasikoidemme laitumet sekä myös toinen perinnebiotooppilaitumista, metsälaidun. Näin pyrimme pitämään kylän elävänä ja tuomaan maaseutua lähemmäs ihmistä.

Myymälä-kahviossamme voi maistella jäätelöitä, nauttia herkullisen jäätelöannoksen ja kupin kahvia ja tehdä ostoksia kotipakastimeen. Pakastimista löytyy jäätelön lisäksi myös pakastettua ternimaitoa (terniä saatavilla ajoittain). Lapsia varten rakennettiin pihalle leikkikeskus kesällä 2017.

Sesongin ulkopuolella myymälä palvelee itsepalvelumyymälänä. Tällöin maksuvaihtoehtoina toimii käteinen, kortti tai MobilePay.

Myymäläämme voi myös kysyä kokoustilaksi. Myymälään mahtuu maksimissaan 15 henkilöä mukavasti pöydän ääreen, joten se on mainio paikka kokoustaa pienellä porukalla. Keittiötilat on tällöin käytettävissänne. Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja aterimet. Jäätelötarjoilu ja tilaesittely sopimuksen mukaan.

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Parhaiten perille löytää klikkaamalla https://goo.gl/maps/xii5sL1M87GA5bcW6