Jäätelöbaari (myymäläkahvio)


Myymäläkahviomme on avoinna klo 12-18 niin kauan, kuin säät suosivat, vähintään vielä elokuun ajan.

HUOM: Aukioloaikojen ulkopuolella palvelu ja ryhmävierailut mahdollisia sovittaessa (044-0707412)

Kesäkaudella itsepalveluasiointi on tauolla.


Voit tilata lempimakuasi myös isomman astian

2,5L = 25€

5L = 50€

Tilaa etukäteen, ja nouda & maksa myymälältä sovittuna päivänä.
Tilamyymälämme on valmistunut heinäkuussa 2011 vanhaan, hirsirakenteiseen kanalaan joka laitettiin uuteen uskoon!


Myymälämme on avoinna lähinnä kesäloma-aikaana, jolloin sitä pyörittävät paikalliset nuoret, yleensä kaksi henkilöä vajaan viikon vuoroissa. Myymälämme ympärillä sijaitsevat lehmiemme ja vasikoidemme laitumet sekä myös toinen perinnebiotooppilaitumista, metsälaidun. Näin pyrimme pitämään kylän elävänä ja tuomaan maaseutua lähemmäs ihmistä.

Myymälä-kahviossamme voi maistella jäätelöitä, nauttia herkullisen jäätelöannoksen ja kupin kahvia ja tehdä ostoksia kotipakastimeen. Pakastimista löytyy jäätelön lisäksi myös pakastettua ternimaitoa ja naudan pala- ja jauhelihaa. Lapsia varten rakennettiin pihalle leikkikeskus kesällä 2017.

Myymäläämme voi myös kysyä kokoustilaksi ja sinne voi poiketa ostoksille lähes milloin tahansa, kunhan ajasta sovitaan Elinan kanssa. Myymälään mahtuu maksimissaan 15 henkilöä mukavasti pöydän ääreen, joten se on mainio paikka kokoustaa pienellä porukalla. Keittiö on tällöin käytettävissä. Keittiöstä löytyy kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja aterimet. Jäätelötarjoilu ja tilaesittely sopimuksen mukaan.

Parhaiten perille löytää näppäilemällä google mapsiin Isontuvan Jäätelö Oy.