google-site-verification=FfffUgN1hSaiKcQRso2cl1NCDYP52wIC14fl5DN

Aitoja makuja - läheltä!

Isontuvan Jäätelöt maistuvat siltä, miltä Jäätelön olisi pitänyt aina maistua!

Monet yllättyvät iloisesti maistaessaan Isontuvan Jäätelöitä ensimmäistä kertaa - voiko näin pehmeän kermaista ja uskomattoman täyteläistä jäätelöä ollakaan!?

Kyllä voi, maista vaikka!

Isontuvan Jäätelöt valmistetaan huolella käsityönä oman maitotilan lehmien vastalypsetystä maidosta. Maito pastöroidaan jäätelön valmistuksen yhteydessä, mutta sitä ei siis homogenisoida. Näin ollen se sopii monelle, jotka saavat usein maitotuotteista vatsaongelmia.

Jäätelömme ei sisällä gluteenia.

Muita perusraaka-aineita jäätelöissämme on Valion laktoositon luomukuouhukerma sekä kananmunan keltuainen (Munax, Laitila).

Jäätelön perusmassan eli anglaisen sekä erilaiset italialaiset makutahnat, jotka eivät sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita, tilaamme Maatalon Jäätelö-yritykseltä.

Kaikki jäätelöihin ja sorbetteihin käytettävät marjat ja hedelmät, kuten omenat, hankitaan mahdollisimman läheltä, usein jopa omasta puutarhasta!

Sorbettivalikoima vaihtelee lähinnä tuoremarjojen saatavuuden, kysynnän ja sesongin mukaan.

Sorbetit sisältävät noin 40-50% tuoretta marjaa tai hedelmää, sokeria, glukoosia ja sakeuttamisainetta (petkiini, guarkumi).

Isontuvan Jäätelö on niin täyttä tavaraa ettei se sisällä juurikaan ilmaa, joten sen litrapaino on yli 800 grammaa - lähes puolet enemmän kuin tavallisessa jäätelössä!

Näin ollen Jäätelömme on erittäin riittoisaa, eikä se sula yhtä herkästi kuin vedestä ja maitojauheesta valmistetut jäätelöt.

Pakkaamme Jäätelöä 1dl:n pikariin ja 500ml:n rasiaan. Meiltä saa myös 2,5 litran sekä 5 litran jäätelörasioita!