Aitoja makuja - läheltä!

 

kuva_081.jpg

 

Isontuvan Jäätelöt maistuvat siltä, miltä Jäätelön olisi pitänyt aina maistua! :)

Monet yllättyvät iloisesti maistaessaan Isontuvan Jäätelöitä ensimmäistä kertaa - voiko näin pehmeän kermaista ja uskomattoman täyteläistä Jäätelöä ollakkaan!? 

Kyllä voi, maista vaikka! 

Isontuvan Jäätelöt valmistetaan huolella käsityönä oman maitotilanmien vastalypsetystä maidosta. Maito pastöroidaan jäätelön valmistuksen yhteydessä, mutta sitä ei siis homogenisoida.

Tietoa gluteiinista: Jäätelömme ei sisällä gluteiinia, LUKUUNOTTAMATTA Minttujäätelö dominokekseillä. Tehtaassamme siis käsitellään vain noin kerran-pari vuodessa viljatuotteita ja viljatuotteita sisältävät jäätelöt pakataan aina viimeisenä.

Muita perusraaka-aineita jäätelöissämme on kotimainen laktoositon kuouhukerma sekä kananmunan keltuainen (Scanegg, Kaarina). 

Jäätelön perusmassan eli Anglaisen sekä erilaiset italialaiset makutahnat, jotka eivät sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita tilaamme Maatalon Jäätelöltä Hollannista.

Kaikki jäätelöihin ja sorbetteihin käytettävät marjat ja hedelmät, kuten omenat, hankitaan mahdollisimman läheltä, usein jopa omasta puutarhasta!

Sorbettivalikoima vaihtelee lähinnä tuoremarjojen saatavuuden ja sesonkien mukaan. Aina kevään kynnyksellä tulee taas enemmän Sorbettejakin myyntiin!

Sorbetit sisältävät noin 40-50% tuoretta marjaa tai hedelmää (sitruunasorbetissa vähemmän), vettä ja sorbetin perusmassaa (sokeri, glukoosi, johanneksenleipäpuujauhe). 

Isontuvan Jäätelö on niin täyttä tavaraa ettei se sisällä juurikaan ilmaa, joten sen litrapaino on yli 800 grammaa - lähes puolet enemmän kuin tavallisessa jäätelössä!

Näin ollen Jäätelömme on erittäin riittoisaa, eikä se sula yhtä herkästi kuin vedestä ja maitojauheesta valmistetut jäätelöt.

Pakkaamme Jäätelöä 1dl:n pikariin ja 500ml:n rasiaan. Meiltä saa myös 2,5 litran sekä 5 litran jäätelörasioita!

Eri makuvaihtoehtoja on loputtomasti; reseptejä meiltä löytyy yli 3000! 

kuva_349.jpg

kuva_336.jpgkuva_378.jpg       

kuva_353.jpg

kuva_327.jpg